Wie ut is begos.

22 jaor geleeje sjtonge dees jonges aan wieg van V.K. De Hanewurgers. Morge trekke we den aug met vuul trots, lol en plezeer en met unne jubileum waardige waege veur de 22ste kiër door de sjtraote van Belvend in de groëte optoch van C.V. De Belhamels. 

Ut 2×11 Tiedmisjien: Ut jaor 2000.

Weej gaon in de letste waeke veur de vastelaovend truuk in de tied en laote uch zoé geneete van get kiekjes oët de aaije does.

 

Motto det jaor:

Met de Vastelaovend hange weej ’t vèrke oët.

De Jeugd

Zondag in een goed gevulde Hamar werd er naast het uitroepen van nieuwe hoogheid bij C.V. de Belhamels ook die van de Jeugd Carnaval Belfeld uitgeroepen daarbij stonden er ook 3 van onze Hanewurgers jeugd op de bühne alle drie in de raad van elf.

Imke, Marit en Luuk veel plezier de komende weken!!

Vanuit deze plek feliciteren wij Jeugdprins Jitse Schroembges met zijn uitverkiezing tot jeugdprins en Prins Ruud Goosens van de Belhamels!

De spanning stijgt.

Langzamerhand begint de spanning flink op te lopen, want wie o wie wordt de nieuwe Prins in dit ook voor de Belhamels jubileumjaar,
tijdens de Hiërezitting afgelopen zondag werd er al flink gespeculeerd, sommige hebben de steek zelfs al gepast maar wie staat er zondag….
we gaan het allemaal zien.
Dan de wagen en de pakken zullen we alles op tijd af krijgen?? “Alles kump good” wordt er dan geroepen.
Op de foto een kijkje in de technische keuken van de Hanewurgers daar is de spanning letterlijk het hoogst!

Vastelaoveskwis

Afgelopen zondag zijn we met een grote delegatie Hanewurgers naar het Venlose getrokken om mee te doen aan de door het Roparun team Samen Voor Palliatief georganiseerde eerste editie van de groëte vastelaoveskwis. Nadat we in een kleine 4 uurtjes alle vragen netjes beantwoord hadden en naar ons idee best aardig wat wisten zijn we slechts als 8ste geëindigd. Deze kwis was erg leuk in elkaar gezet en zeker voor herhaling vatbaar volgens de deelnemers en publiek.

Vordering wagenbouw

Over precies 7 weken is de grote optocht door het Belhamelriëk onze jubileumwagen vordert al goed link en rechts wat overuren maar dan heb je ook wat! Aan de techniek onder al dat moois hebben we zaterdag de laatste hand gelegd en zeg nou zelf dat ziet er al goed uit!!

Wat is het eindresultaat dat kunnen jullie zondag 3-maart komen aanschouwen tijdens de optocht van de Belhamels en Belfeld.

Onze nieuwe website

In het kader van ons jubileumjaar is het ons gelukt om de toch wel verouderde website in een nieuw jas te steken zodat we de komende jaren weer vooruit kunnen.

Facebook
Twitter